Εταιρεία

Η εταιρεία Halplast ιδρύθηκε το έτος 2005 με αντικείμενο την επεξεργασία πλαστικών πρώτων υλών για την παραγωγή ηλεκτρολογικού – υδραυλικού υλικού.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Σκινιά Ηρακλείου Κρήτης, όπου στεγάζονται οι τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανικές εγκαταστάσεις, οι αποθήκες, τα γραφεία και το εργαστήριο ποιοτικού έλεγχου, συνολικής έκτασης 5000 τετρ. μέτρων.

Βασισμένοι στην πολυετή εμπειρία μας και στη συνεχή διερεύνηση της αγοράς για την ικανοποίηση των πελατών μας, τα παράπονα, τις αστοχίες, τις ελλείψεις και τα οποιαδήποτε προβλήματα των ήδη υπαρχόντων προϊόντων, προχωρήσαμε στο σχεδιασμό και την παραγωγή ηλεκτρολογικών και υδραυλικών προϊόντων.

Πέρα όμως από όλα αυτά εναρμονιστήκαμε με την Κοινοτική Οδηγία 2002/95 ES, γνωστή ως ROHS DIRECTIVE, που απαγορεύει την χρησιμοποίηση συγκεκριμένων επιβλαβών ουσιών όπως μόλυβδο, κάδμιο κ.λ.π. Έτσι αποτελούμε σήμερα μια από τις εταιρείες στην Ελλάδα που παράγει όλα τα προϊόντα της φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το σύστημα ποιότητας της εταιρείας πιστοποιείται από την TQS HELLAS, Ltd, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001-2000.

Όραμα της εταιρείας μας είναι να ταυτιστεί με την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και να καταλάβει διακεκριμένη θέση στην αγορά.

Asics footwearΑνδρικά Nike